CustomsOnline

Over CustomsOnline

CustomsOnline© is een gebruiksvriendelijke webapplicatie voor onder andere het zelf maken van douane aangiften. Voor bedrijven die wekelijks/maandelijks repeterende zendingen moeten versturen een uitermate geschikte tool. Met CustomsOnline© wordt gebruikers de mogelijkheid geboden om douanedocumenten zelf op te maken en te beheren. Flexibiliteit en service zijn hierbij de kernwoorden die CustomsOnline© het beste omschrijven.

Gebruikers van CustomsOnline© kunnen op betrouwbare wijze douanedocumenten opmaken, zoals export- en NCTS documenten. Deze documenten kunnen opgemaakt worden op zowel de douanevergunning van Verhoex als de vergunning van uzelf. Daarnaast kunnen gebruikers altijd terecht bij onze deskundige medewerkers van Verhoex Douane Service. Vragen kunnen worden gesteld bij de CustomsOnline© helpdesk. Tevens kunt u altijd bij ons terecht mocht u te maken krijgen met complexe douanezaken of indien u er even niet uitkomt.

Daarnaast wordt CustomsOnline© ingericht op basis van de goederenstromen van de gebruiker. Dit wordt in kaart gebracht tijdens een persoonlijk gesprek. Op basis hiervan wordt de goederenstroom duidelijk voor medewerkers van Verhoex en worden gepersonaliseerde templates ingericht. Vervolgens worden alle gebruikers door middel van een training op locatie door een medewerker van Verhoex opgeleid.


CustomsOnline© Modules: